Bedrijfsgegevens

Dansschool Oostveen
Amstelveenseweg 132
1075XL Amsterdam
020-6795331
KVK: 33.101.655

 

Openingsdans

Dansschool Oostveen is gesloten. Voor een mooie openingsdans verwijzen wij u graag naar:

www.dansschoolrobertbogaart.nl

 

Dansschool Oostveen, specialist in Openingsdansen op maat gemaakt!

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Dit is hét moment waarop jij en je aanstaande de feestavond openen voor vrienden en familie. Wij helpen je graag deze mooie dag helemaal onvergetelijk te maken met een romantische, swingende, spetterende of gekke openingsdans of flashmob. Een unieke openingsdans voor jullie speciaal op maat gemaakt!

De mogelijkheden zijn enorm

Van een ingetogen, eenvoudige dans tot aan een spetterende mix van allerlei gave of gekke moves, alles kan. Hebben jullie niet veel tijd om te oefenen, wil je liever een rustige openingsdans of ben je wel heel bang voor de voeten van je aanstaande? Ook dan maken we voor jullie een makkelijk aan te leren, maar niet minder mooie openingsdans. Maar misschien hebben jullie wel een nummer dat voor jullie heel speciaal is en waarop jullie graag jullie openingsdans zouden doen.  Bijna alles is mogelijk.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen qua dansstijl, sfeer en de muziek. Zie het als een soort inspiratiesessie om te bepalen hoe jullie je openingsdans willen invullen. En zo kunnen wij een goed beeld krijgen van wie jullie zijn, hoe jullie dag er uit ziet en wat voor dans er bij jullie past. 

 

Niet alleen de openingsdans, maar het hele plaatje

Wij adviseren jullie bij alles wat er bij de openingsdans komt kijken. We houden rekening met de jurk, de grootte van de dansvloer. We leren jullie de maat te horen in de muziek en daar in te blijven tijdens het dansen. En hoe je de openingsdans begint en afsluit is net zo belangrijk als het dansen zelf. We maken dan ook altijd een mooi en passend begin en einde aan elke openingsdans.

 

Wanneer beginnen?

Afhankelijk van hoe uitgebreid jullie de openingsdans willen maken is het aan te raden 2 tot 3 maanden voor de bruiloft te starten met de eerste les. Ga daarbij uit van één uur les per één of twee weken. Maar het kan ook sneller, in geval van spoed zijn wij in staat binnen enkele dagen een mooie openingsdans aan te leren. Meestal zijn 3 à 4 lessen van 1 uur voldoende om een leuke choreografie in te studeren.

 

Kan je (schoon)familie niet dansen?

Het is heel gebruikelijk dat na de openingsdans de beurt is aan de kersverse schoonouders om de dansvloer op te gaan. Het is een erg leuke ervaring om met z’n zessen een paar danslessen te nemen om op een eenvoudige manier samen te leren dansen. Twee uurtjes oefenen is doorgaans voldoende om uit de voeten te komen, ook op de rest van de avond.

 

Vrijgezellenfeest

Ook voor een vrijgezellenfeest kunnen wij een leuke dansmiddag/avond organiseren. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken,  neem contact met ons op.